Tel.: 0705427982

E-mail: info@murarn.nu​​

​Vi bygger hållbara, arkitektritade, nyckelfärdiga stenhus

Stenhus, för hållbarhet

”Man kan inte frälsa hela världen. Men man kan ge exempel.”
– Alvar Aalto

Trots att vi har en lång tradition av trähus i Sverige och de allra flesta nybyggda hus idag är i trä, har intresset för stenhus vuxit mycket de senaste åren. Och det är ett befogat intresse, det finns många anledningar att välja att bygga sitt hus i sten istället för i trä. Med ett nytt stenhus får du en hållbar bostad för dig och din familj. Dessutom får du förmånen att bo i ett hus som känns levande och handgjort. Vi tillhandahåller en mängd olika lösningar på Laholmsbukten med form och funktion som passar både dig och din plånbok.

Stenhus i Ängelholm, Båstad och Halmstad

Framför allt är stenhus hållbara och håller i regel längre än trähus. Materialet ger ett jämt inomhusklimat med stabil temperatur och luftkvalitet året runt. Stenhus är också mindre känsliga för mögel och kräver mindre underhåll. Att det dessutom är brandsäkert och att försäkringspremien är lägre än med ett trähus, är också argument som talar för sten.

Fördelen med ett stenhus är inte bara hållbarheten och den vackra ytan, utan också att fasaden blir som ett naturligt element. När solen legat på mot fasaden under dagen kan du njuta av vår- och sommarkvällar under markisen på din uteplats utan att frysa. Låter det härligt? Det tycker vi också. Slå oss en signal i dag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig bygga ett stenhus eller använd formuläret för att kontakta oss snabbt och enkelt.

Var vill ni bygga stenhus?​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Kontaktuppgifter

Tel.: 0705427982

E-mail: info@murarn.nu

Postadress

Murarn Mellbystrand AB

Kustvägen 169

31261 Mellbystrand

Org nr.: 556769-2438

fb-rund-graa    linkedin-rund-graa    instragram-rund-graa

Kontakta oss​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda