Tel.: 0705427982

E-mail: info@murarn.nu​​

​Vi bygger hållbara, arkitektritade, nyckelfärdiga stenhus

Trappor i sten eller betong

Oavsett om du är ute efter en pampig entrétrappa till huvudingången eller en mindre stentrappa till trädgården har vi lösningen för dig. När du har bestämt dig för att utrusta huset med en trappa kommer nästa beslut, vilket material ska du välja? Här är ett tips att låta den omgivande terrängen styra ditt val och välja det som passar bäst in estetiskt.

Välj rätt material för din trappa

Det säger sig själv att en stentrappa är stabilare och håller längre än en trappa i trä, att välja sten eller betong är dessutom ett miljöval med naturliga material. Att en stentrappa tillsammans med stenplattor blir dessutom bara blir vackrare med tiden, håller länge och inte kräver mycket underhåll, är bara en bonus. Välj mellan trappblock i naturmaterial eller betong eller varför inte klä in en gammal betongtrappa i något annat material. Det gäller oavsett om du renoverar huset eller bygger ett nytt tegel-, trä- eller stenhus. Tänk dig en granitklädd betongtrappa som glimmar i solskenet, en elegant entré till ditt hus samtidigt som det är en vacker utsmyckning i din trädgård. Ett välplanerat och noggrant utfört hantverk ger ett genuint intryck och höjer dessutom värdet på din fastighet.

Kanske vill du byta ut en trappa i trä mot en elegantare version i sten eller granit. Eller anlägga en trappa mellan olika nivåer i din trädgård. Vi bygger utifrån dina önskemål och ser till att din trappa följer alla gällande normer inom byggbranschen samtidigt som den lever upp till dina krav på både utseende, komfort och säkerhet.

Oavsett vad du är ute efter kan vi på Murar’n i Mellbystrand garantera att du får en trappa som motsvarar dina förväntningar. Kontakta oss idag för mer information om trappor.

Kontakta oss för gratis offert​ och rådgivning

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Kontaktuppgifter

Tel.: 0705427982

E-mail: info@murarn.nu

Postadress

Murarn Mellbystrand AB

Kustvägen 169

31261 Mellbystrand

Org nr.: 556769-2438

fb-rund-graa    linkedin-rund-graa    instragram-rund-graa

Kontakta oss​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda