Tel.: 0705427982

E-mail: info@murarn.nu​​

​Vi bygger hållbara, arkitektritade, nyckelfärdiga stenhus

PLattsättning för ett snyggt tätt resultat

Plattsättning innebär att installera keramiska plattor i ett rum, det kan exempelvis vara klinkers i ett badrum, vilket ger ett tidlöst intryck som passar både i moderna och äldre hus. Utvecklingen av byggkeramiken har gjort tekniken till en stark konkurrent till andra material. Inte minst prismässigt är det få material som kan konkurrera med keramik. Idag väljer därför fler och fler att inreda med klinkers och kakel.

Att anlita en professionell plattsättare ger dig som kund trygghet om att ditt projekt är i rätt händer. Det är viktigt att se till helheten utan att glömma några detaljer, noggrannhet är A och O i plattsättning. Gäller plattsättningen ett våtutrymme som kök eller badrum eller om du vill ha golvvärme för mera komfort, är det extra viktigt att välja rätt material. Att välja byggkeramik ger ett golv en hög trendfaktor och är en smart investering som dessutom kan bidra till att höja värdet på ditt hus eller din lägenhet.

Plattsättning med kakel och klinkers

Dagens kakel och klinkers i naturmaterial håller hög kvalitet och är oerhört slitstarka. Att de dessutom är väldigt lättstädade har säkert också bidragit till att göra dessa golv så populära. Det finns en uppsjö av material att välja på. Våra duktiga plattsättare hjälper dig att hitta rätt så att du får en snygg helhet som passar ihop och håller länge.

Kan vi hjälpa dig med ditt renoveringsprojekt?

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Kontaktuppgifter

Tel.: 0705427982

E-mail: info@murarn.nu

Postadress

Murarn Mellbystrand AB

Kustvägen 169

31261 Mellbystrand

Org nr.: 556769-2438

fb-rund-graa    linkedin-rund-graa    instragram-rund-graa

Kontakta oss​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda