Tel.: 0705427982

E-mail: info@murarn.nu​​

​Vi bygger hållbara, arkitektritade, nyckelfärdiga stenhus

Öppen spis, din dröm

En öppen spis är drömmen för många husägare. Med en öppen spis får du både en värmekälla som snabbt värmer upp huset och något som höjer trivselfaktorn i hemmet rejält. Få andra värmekällor kan mäta sig med den behagliga värme och hemtrevnad som en sprakande eld i en öppen spis kan erbjuda. Eftersom den öppna spisen blir en del av inredningen är det viktigt att kunna ställa höga krav på utförandet.

Förr fanns det en murad öppen spis i nästan varje hem. Idag har det flesta ersatts av mer kostnadseffektiva kaminer och insatser. Dagens moderna öppna spisar är ofta en kompromiss mellan traditionella eldstäder och moderna kaminer. Stommen är oftast i sten och insatsen påminner om en kamin samtidigt som den utseendemässigt är lik en traditionell öppen spis.

Spisar i olika varianter

En öppen spis i sten eller tegel är ofta ett smycke i sig. Sten som materialval lämpar sig extra bra då den har förmågan att magasinera och återge värme under lång tid. Tänk på att spisen ska följa med i många år och med en central placering i huset är det viktigt att planera noga så att den passar in i sin omgivning. Rätt byggd blir en öppen spis både ett vackert inredningsobjekt och en effektiv värmekälla. Spisen är ett perfekt tillägg till ett modernt stenhus.

Bygger öppna spisar kring Laholmsbukten

Vare sig du vill ha en öppen spis murad från grunden eller behöver hjälp med att renovera en befintlig spis, är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig och ditt hus. Anlita oss så kan du vara säker på att få ett välutfört arbete och en öppen spis med hög kvalitet. Kontakta oss idag för arbete i Ängelholm, Båstad och Halmstad.

Var vill ni installera en öppen spis?​​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Kontaktuppgifter

Tel.: 0705427982

E-mail: info@murarn.nu

Postadress

Murarn Mellbystrand AB

Kustvägen 169

31261 Mellbystrand

Org nr.: 556769-2438

fb-rund-graa    linkedin-rund-graa    instragram-rund-graa

Kontakta oss​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda