Tel.: 0705427982

E-mail: info@murarn.nu​​

​Vi bygger hållbara, arkitektritade, nyckelfärdiga stenhus

Badrum​srenovering och plattsättning

Badrummet är, näst efter köket, hemmets mest använda rum. Därför är det viktigt att du trivs i det och får till det precis så som du vill ha det. Funderar du på att göra en större förändring finns det vissa aspekter du bör tänka igenom innan du sätter igång med en badrumsrenovering. Börja med att ställa dig frågorna vem ska använda badrummet och hur ska rummet användas? Hur många ni är i familjen som ska dela på rummet samt om barn i olika åldrar, både små barn och tonåringar också ska ha tillgång till badrummet? Kanske är det aktuellt att sätta in ett dubbelt tvättställ så att flera personer kan nyttja badrummet samtidigt. Ska det vara dusch eller badkar eller kanske både och? Är det en helrenovering som står på schemat eller vill du bara pigga upp rummet genom att byta kakel, eller lägga plattor på golvet?

rätt byggfirma för din badrumsrenovering

Oavsett vilken typ av renovering du har i åtanke är nyckeln till en lyckad badrumsrenovering att anlita en certifierad hantverkare. Det finns många branschregler som gäller för renovering av våtutrymmen och om arbetet inte är fackmannamässigt utfört och något går fel kan det snabbt bli väldigt dyrt. Du riskerar bland annat att försäkringen inte täcker skadorna och kan till och med bli skadeståndsskyldig om skadorna sträcker sig till intilliggande lägenheter eller hus.

Vi är godkända plattsättare med certifikat från Byggkeramikrådet. Det betyder att du kan vara trygg med att få en badrumsrenovering med plattsättning som uppfyller alla branschregler.

Plattsättning kring Mellbystrand

Vi tar hand om din badrumsrenovering från början till slut och är stolta över att kunna sätta vårt namn på.

KAN VI HJÄLPA med din badrumsrenovering?

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Kontaktuppgifter

Tel.: 0705427982

E-mail: info@murarn.nu

Postadress

Murarn Mellbystrand AB

Kustvägen 169

31261 Mellbystrand

Org nr.: 556769-2438

fb-rund-graa    linkedin-rund-graa    instragram-rund-graa

Kontakta oss​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda